Om mig
Min profilbild


RSS Flöde
29 september!

Tvättar, packar och är bara så jävla GLAD kapiiiisch!

en FET BILD VA !!

2010-09-29 @ 13:31:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


26 september.
Kul de var i frösön. VERKLIGEN! (Y)..  Jag har aldrig vart så konstig i hela mitt liv.. BRRR läskigt.
Vad hände igentligen?
2010-09-26 @ 19:18:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


frösön
ja hur kan man ens vilja bo här?... As tråkigt ställejuu.. Idag blirre mycket "ROOOOOLIGA" inlägg, nu sitter ja här me min vän colan. mahah tack för fan att den uppfanns annars skulle ja nog vara död för tillfället.. :p NUUUUUUU HAR JAG ÄNTLIGEN KOMMIT PÅ VEM DEN "HEMLIGA" personen som åkte me anders till jämtland den 9.. MAHAHA han trodde väll inte att ja skulle lisa ut de ;-) Gud vad ja blev glad när ja snacka med den KVINNAN igår.. ÄNTLIGEN så känner ja någon som bor här för tillfället ;) haha.. kuliiiigtdude.. Nu sitter jag och smsar me palle och bara bärettar hur jävla tråkigt ja har de, och han lider med mig.. Ja är skit pissnödig men orkar inte resa mig från den här osköna stolen så ja sitter nog kvar.. Förresten så köpte martin en chill bil imora igår jöö, den var assoft golv jämför me "den dära ehm jeepen eller heter dom verkligen så? ;p haha inte en blekaste aning men skit samma de var nog en jeep iaf.. Men ja saknar den lite också faktiskt men aja den hära hyandalalalla nånting är sköööööönare.. Men nu msåte ja dra och kissa asso, annars kissar ja i brallan.. PUSSVA!
mina babes!:)
2010-09-26 @ 09:36:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


25 september
nu är de inte många dagar kvar inte! :D Nu har ja bakat klart äntligen de va jobbig kladdigt och gott. :D
De blev kokooskakor och chockladbollar doppad i chocklad och pärlsocker JUMJUM.. Ja de är väll de enda ja har gjort idag :p , sen ringde rebecka så prata vi lite.. Och nyss va ja ute och gunga i hamocken och när ja skulle kliva upp så titta ja på mobilen och inte alls såg att de var en stolpe precis framför mig så ja hållde väll på att dö i hjärtattack när ja väl insåg att den stod där.. HAHA.. Och imorgon så ska vi till utbildningen i frösön eller snarare martin och jenni. Gud var ja inte längtar till imorgon.. 7 timmar och inte göra någonting ? :o.. Eller ja kanske gör nått annat som är roligare?;) vemvet? nananana hmmmmmmmmmm.... Nej nu ska ja ut och röka och gunga lite i haocken och försöka undvika stolpen... -.- PEACE!


en sexig tjej och en sötmamaaaa.
bilden tagen för några månader sen.
Ganska osnygg...


bäst, så äre bara.
2010-09-25 @ 17:36:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


WOOOPWOOOP

WOW. Nu har ja städat klart för idag, känns mysigt inne på mitt rum nu :).. Martin ska åka till dalarna imorrn och titta på en bil i moraaa, skulle fått följa me men ja sa nej.. Ska ju endå snart åka själv till dalarna känns ju helt sjutk fuuucking bra asso. Igår var ja på den dära jävla pilatesen, jobbigt äre.. Men de värkar vara asbra för kroppen, man tränar ju alltså hela allt ihop.. MINUS var ju att ja missa idol, men de har ja sett nu endå hela programmet på THA COMPUTER. ;.) Nu ska ja ner och äta chocklad  TJAOOO.

P.s håll ögonen öppna snart kommer en fulbild på fula mig på en söt häst HAHAH!

två bilder från dagisdagen.
Tina och tröttajag


Jag och dom tre dvärgarna.

2010-09-24 @ 15:16:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


21 september
Fått biljetterna till dalarna nu! Nu känns de underbart. Mår kanon bra! LÄNGTAR SOMSKJUTTON.
Sen fick ja brev från mormor en till bild fast på laila, morfar och nicklas och sen en slant! Dom är ju bara
för gulliga :).. Får brev nästan varje dag, de känns liksom helt fantastiskt! Igår fick ja brev från martins mamma, hon skicka en påse me chocklas och recept på hur man gör fyllningen som är så KANONGO.. Så kul (: Imorgon blir de lunch oss maria fick ja reda på nyss de blir någon slags pölsa :p, aldrig smakat men de skulle va gott sa dom... Sen blir de att åka till skogsgläntan och vara liten dagislärare till 5 småbarn blir nog lite skojj;-) Nu ska ja ner och kika på idol TJARÅ! <3


2010-09-21 @ 19:59:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 september

Nyss hängt upp sista tvätten på linan.. Och tittat på den här bilden i en timme och bara skrattat o skrattat o skrattat så ja hållde på att kissa på mig. 

justinA bieber.

2010-09-19 @ 13:40:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 dagar kvar!
18 september, 19, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 30 september..
När den dagen kommer så är jag nog världens lyckligaste brud kan jag ju fetlova!

2010-09-18 @ 18:23:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 september

TJOlALALA. Igår fick ja se när zingo gick på rullband i vattnet. Han börja simma och såg ut som en groda HAHAH. Det var kulkulkul!.. Sen fick vi regler och sånt från håkan. Så ja har väll städat mitt rum idag och dammsugit hela huset och bäddat och slängt sopor och tvättat och ja sånt där som man tydligen måste göra om man vill tjäna pengar.. Jag ska få åka hem en torsdag till måndag de suger för ja kommer inte ens hinna landa hemma men aja får träffa lite av familjen och mina homies.! Det är soft de!(: Blir väll att åka den 30 september hoppas jag! :D Nu ska ja typ gå ut och röka sen vänta till idol.. fan va klockan går sakta asso!.

DISS!
Förresten vill ja bara seja hur jävla trött jag är på idioter som bara typ tänker på sig själv. jävla idioter de finns. VÅLDTÄKT är så jävla jävla fittigt. JA HATAR DE.. Dom tre jävlarna hade även gjort inbrott på en kiosk i östersund och brutit handleden på en 86 årig tant..SÅ JÄVLA RESPEKTLÖST! Ni tänker bara på er själva.. Asso fyfan..................




2010-09-17 @ 16:19:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 september
HAHAH så jävla kul. Mamma skickade ett kort till mig igår kväll och de var en bild på min morfar och laila bagge.
Ja tänkte direkt - SHIT nu har han sökt till idol bara för att skämma ut sig.. Men sen prata ja me mamma i morse och hon bäretta att lailas pappa gymmar mycket och de gör ju min morfar också, så laila och nicklas walgren hur hans namn och efternamn nu stavas var där me lailas pappa asso på samma gymmsommin morfar. Sen hade morfar gått fram till nicklas och sagt du, laila kommer lämna dig snart. Och hon kommer att komma till mig. A shit asso. ! Hur kan man säga så xp hahahah min morfar är bara för kul.. Förvånar inte om han sjöng och dansa för henne också... HAHAHA!
Nu ska ja ner och se på idol! TJARÅ! (:


laila och min morfar haha ;).
2010-09-15 @ 19:52:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 september
mötet gick ganska bra faktiskt. HAHA man kan ju inte hålla sig ifrån att skratta när man ser eller är i närheten av den dära gubben :P hahhaha.. Gick en stund på stan och kolla runt (: köpte lite smågrejjs som brev och kuväär eller hur de stavas:P haha OCH massa grejs man kan piffa upp kortet me.. Vi får väll se hur de blir haha! Sen åt vi lunch på världens bässtaaaaa kaféeeeeee..HAHA ja såg värsta konstiga pannan. Den var helt ihoptryckt. hAHHA men hejdå nu ska ja göra i ordning te och sätta mig framför tvn.. :). IDOOOOOOL =KÄÄÄRLEK.
2010-09-14 @ 19:29:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


13 september.

Fan va gött att sova länge asso.. Världens underbaraste sömn.. Jag har duschat längelängelänge.. Sen har ja nyss ätit frukost och druckit te. Oh nu sitter jag här och vet inte vad ja ska göra.. Mitt hår är skit segt att torka det är fortfarande blött och ja duscha för två timmar sen... INTE OKEJ!. Och tvn fungerar inte nu :o Vad är de som händer igentligen? Har bara 12 cigg kvar, vet inte hur ja riktigt ska klara mig.. Får fjäääska lite så kanske vi köper idag efter dom vart på den dära utbildningen dom ska på ikväll.. Imorgon ska ja ju in till östersund och snacka me håkan.. JAG SKA VARA DÄR KL 9....... Shit ja måste ju upp hur tidigt som helst då ju eftersom de tar en bra stund att åka till östersund härifrån.. A men sån får man typ leva me..  OCH ja kanske missar idol och biggest loser!!! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ.. Jag tar självmord...
Nu ska ja tvätta klääääder, för de måste ja göra.. PUSS!



2010-09-13 @ 13:12:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 september!
tjaa, har väll följt me martin till bullerbyn och tittat på när dom bar ner en jävla stor värmepumperump, sen tittat på en jätte söt bebiiiiiiiiiiis.. :D Sen har ja faktiskt inte gjort så mycket mera, vi har väll fikat och ja vart en liten publik sen fikat sen åkt "hem" sen sett ett älghuvvvve ligga på gräsmattan käkat skit äcklig potaatissallad har ja också hunnit med.. FAN de förstörde hela dagen, ja som längtat att få stoppa i godgodgod potatissallad i munnennn men fan heller. :( Jag ska hem snart tralalalalalalala! Ska väll göra ett schema eller va de nu heter och visa anders eller nått sånt tråkigt.. På tisdag ska ja träffa håkanbråkan och ja vet inte va ja ska göra där, prata i en och en halvtimme vet ja iaf. Ja kommer ju bli rastlös eller nått, nu är de en jävla lite dryg fluga och flyger i örat på mig BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH! måste springa ifrån den nu.. Nej lungt, ja döda den me mina läskigt stora händer. tahahhahahahah. Jag har jätte tråkigt bara så nivet. HEJDÅ <3<3 NU SKA JA FAKTISKT NER OCH TITTA när jenni skär i huvet på älgen MOHAHAH. PUSS!


här är göran.. <3
2010-09-12 @ 19:15:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

tjaaa, nu sitter jag här me min colaburk, de är nice! Jag har väll inte gjort så mycket druckit te och åkt på roadtripppppppippppp i kaxås haha! Och saknat insjön lite grann.. Ikväll blir de hembygdsgården, massa grillkorv och skoj och fint väder får vi hoppas. Förresten jag hade helt glömt bort att ja hade ju en sån där cool bloggis när ja var liten och galen. NOG har man växt upp! hahah Var väll inne där och titta va ja hade skrivit. Om man läser de så tror man nog att ja har typ vart emo eller nått sånt xP   Och de roligaste var nog bowling inlägget påbloggis viisste nog inte va keff igentligen betydde ! HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH sötjagvardåå;)
Och kärlek kärlek, de var joobbigt me kärleken i den dära åldern... sorgligt;)

SORG! http://bloggis.se/rosa_apelsin CUTCUTCUT!;)





Åhh min söta patrick och jag.

2010-09-11 @ 16:40:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 september

Ska väll börja me att seja grattis till Jenni som sköt sin första älg igår.. Och ja och martin åkte dit för att titta och de var så hemskt att se den släpas där bakom fyrhjulingen:o usch :( Sen hade dom fan snittat upp magen på den, a kansek sånt man gör men sånt är inte ja van vid :(.. Sen åkte ja och martin in till östersund och skulle köpa nått till hunden sen köpte vi ettt roligt kort och en fin blomma till jenni, sen köpte vi kyckling somvi skulle käka. Men när vi kom tillbaka hit så gissa vad som låg på spisen i en kastrull? ÄLGENSTUNGA. A ja åt inte den hahah, ja tog och värmde köttbullar i mikron. xp Nu ska vi handla hejsvej!

2010-09-11 @ 12:17:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fanshit.
Ska åka till stan när som helst, när martin kommer hem me maja och deä rsnart. MITT BATTERI ÄR TYP dött.
Hur ska ja klara mig ?. Jag får försöka förtränga tiden,även fast de inte går så bra alla gågner. Btw , ska hem snart snart snart helt jävla underbart! :D Blir undebart att komma hem ett tag. <3 Sen på tisdag ska ja åka till stan för att träffa en som heter håkan och ja de blir väll en liten behandling på hans kontor mahah. VI får se hur de går. PEACE!
2010-09-10 @ 12:47:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


heeeeeeeejjjsan

Det gick ganska så bra på djurkliniken. Jenni var rädd att Zingo inte skulle få komma hem nå mera.
Men tur som fan var de inte så jätte farligt. Han har lite problem me sitt ben. Tur var behövdes han inte opereras, vi tror att han inte skulle klara av en opration, för han är ganska så gammal och sen när de väl ska läka så tror ja inte han skulle klara av att vara liggandes.. Men aja hoppas han blir bättre snart! <3Jag skulle nog inte klara mig här om zingo försvann<3.


Zingo - en av världens bästa hundar! <3

2010-09-09 @ 16:05:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


9 september.
nu ska vi till djursjukkliniken!
2010-09-09 @ 09:33:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


8 september.

de värsta som finns är när man är så jävla sugen på något som inte finns.
Nu har vi iaf köpt de ja vill ha.. AWESOMEEEEE! Min soc kommer på fredag fick ja reda på
hoppas att han snor me mig hem till dalarna eller nått. Fast så snäll tror jag inte han är. Men drömma kan man ju...

TITTA BILDEN så jävla gullig.
gammal bild från när ja och rebecka
var i stockholm! <3
tänk att de är förra året? helt sjukt va man förendrats.

2010-09-08 @ 15:16:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon

shit är skit trött. Vill bara lägga mig i sängen just nu och somna om, men de går ju inte heller.. Det är sjukt fint väder ute kanske lägger mig på en filt ute eller något sånt mys.. Fan ja kan knappt titta,ögongen slår igen haha.. Det är jobbigt att vara så här jävla trött... Förresten, ja såg en fallande stjärna igår kväll runt tjugo över nio ungefär.. Hur ballt är inte de liksom?. Fan va coolt har nog aldrig sett något sånt förrut. :o Och såklart så önskade ja mig världens bästa önskan.. (: Men tyvär så sejer ja inte den.. Om den slår in så kommer ja iaf vara den lyckligaste människan i hela världen i hela mitt liv. Nu ska ja väll typ ner och käka något är skit hungrig..
PEACE!


en bild på alva och mig när vi var
ute på äventyr i gagnef. (y)

2010-09-08 @ 10:25:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HAHA

Jag skulle ge timo ett grässtrå, så ja tog de mot han sen så helt plötsligt så gör han något konstigt me munnen ja
trodde ja skulle skratta ihjäl mig asso. Hur fan kan en häst se så rolig UT? HAHHAHAHAHHAHAAHAHAH!
a men iaf så börjar idol kl 20.00 på fyran så jävla soft. Det blir att tittapå de ikväll och käka chips och kanske smörpocorn. FETT FET :) Nu ska ja ner och käka nå sen blire soffan!



Typ så här fast ännu fetare asso ;p
(Bilden är tagen från google)

2010-09-07 @ 18:56:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 september.

Varför händer de ingenting för? Sej mig varför man känner sig så meningslös, man duger inte till något? Man har en lycka som är tusen mil bort. Och sen har man bara 1 mening i huvet som man längtar till man får seja JAG ÄR FRI. Jag har en fråga - när kommer den dagen?.


hur kan ett armband betyda så mycket?
hur kan de sprida så mycket kärlek?

2010-09-07 @ 16:14:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 september

Jag snacka lite me anders idag. Jag kanske inte blir förflyttad, kanske bara blir att åka till möten och sånt skit.
Sen fråga ja även han om lvu började när ja flytta hit eller när ja fick brevet han bah - Den 9 juli.. Ja bah va:s
A hängde inte me där direkt. haha. Jenni är ute i skogen och väntar på att hon ska få skjuta en älg..MAHAH vi får väll se om hon kommer hem me en. Gu ja kommer ja spy om ja ser en. Jag har iaf hittat laddaren som tur är:D:D
Men nu ska ja ut och röka. KYSSPÅER


elin fyller 20 år idag förresten:D
grattis till henne (:

2010-09-06 @ 15:06:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 september

ja har nyss kommit tillbaka hit från stan. Vi åkte motorcykel till östersund. haha;) De var skit skoj :D! GICK FORT SOM BARAFAN:p.. Hela röven blev bedövad och sen kändes de som att ja skulle flyga av annars vare lungt haha..;)

2010-09-05 @ 15:33:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sånna som kommer härifrån

kan ju inte prata alls. Fyfan va fult man kan prata. Tänk nästa gång ja träffar någon som försöker snacka me mig, ja kommer ju börja asgarva och inte kunna sluta?.. Ska ja bara ignonera alla människor som försöker prata me mig eller? hahah ja vet inte hur ja ska hantera den hära svåra situationen ja befinner mig i just nu.. Ja känner mig ju dum om ja skrattar men sen låter de värre om ja försöker att inte skratta då sitter ja typ och sejer ha lite då och då. PINSAMT! jadu de är ju frågan de - hur ska de gå för mig när ja flyttar till behandlingshemmet..
Har för mig att de bara e folk här ifrån som bor där.. gud hjälp mig amen.


nu är de synd om mig. Eller kanske synd om
folket som försöker prata me mig?.

2010-09-04 @ 23:01:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


;)

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG!
HAHAH SÅ JÄVLA SKÖN REKLAM ASSO!

HAHAHHAHAH SÅ JÄVLA SÖT ATT JA DÖR! :o hahahahhahahahahh!

2010-09-04 @ 14:46:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


NEEEEEEEJ.
ja har fortfarande inte hittat min laddare.. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANDÅ
nu ska ja städa huset.. Soft som fan.. haha fast ne.
Sen ska vi bjuda nå folk på middag får väll se va de är för människor. hahah(:
Ja hoppas de inte e någon dryg snorunge isf måste ja tyvär dö.
hejdå.
2010-09-04 @ 13:24:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


..
nu har vi kommit hem från stan.. Vi åt på någon pizzeria jumjum:D det var gott, sen gick vi direkt till bion.
Filmen var bra, ganska rolig faktiskt hahah ! :P De tråkiga var ju att mitt fucking batteri dog och nu har ja tappat bort laddarfan.. Får leta mera imorgon.. För nu ska ja sova för nu är ja grymt jävla trött..
hejsvej..
2010-09-03 @ 22:19:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag.

nu har ja tittat på beck (mannen utan ansikte) ja har typ sett alla beck förutom den.. Den var ganska bra fakitskt :).. Nu sitter ja och jenni och väntar på att martin ska komma hem.. Jenni känner sig lite febrig och nu känner ja mig typ halvt hängig också.. Inte bra.. Me skit samma.. Förresten vi har ju fått brevet nu och de blev LVU. Fan lvu suger ju fan men ja hade ju inte förväntat mig något annat, så de blir väll flyttning snart här ifrån till behandlingshemmet i lit.. Min kompis fredrik fyller år idag förresten! Jävla roligt för mig som verkligen vill vara i insjön och fira hans födelsedag men ja sitter ju fan hur långt åt helvete som helst, de suger ju.. Nu har ja inte så mycket mera att seja.. Men vi hörs.

2010-09-03 @ 15:13:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


haha
igår så var ja på pilates HAHAH ja tror ja dör. Jag på de liksom?
hur ser de ut hahahah ja sa typ fan hela tiden och jävlar va högt man skulle hoppa i början.
svåra grejer de dära haha. Nu ska ja ut och röka sen titta på tv sen fixa mig lite. Sen blir de väll att åka till stan och käka och bli fet.!.. Sen biooo!:) Tror de blir i rymden finns inga känslor eller va den nu hette :P haha men hörs väll senare.
puss!


jobbigt de dära. hahaha.
2010-09-03 @ 12:09:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


målaa.

nu ska ja iväg och måla. På fredag ska vi på bio och käkaaaaaaa pocorn soft som fan.
hejsvej.


jag på min söööööta lilla stege. vågar fan inte gå längre uppHAHAH.

 

2010-09-02 @ 11:47:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()