Om mig
Min profilbild


RSS Flöde
31 oktober
SHOOOOO BREEE va händer yao ?.  Nej ja sitter oss maria och tittar på tv, najsbajsmajs. Hahaha va kul jag hade igår då :p HAHAHAHHA maria babbla på som fan, de vaaaa skiiiiiiitkul ;). såg nyss en sigenare i marias fönster läskigt, nej men hon har fulA kjolar typ.. Marcus KOMMER hit ikväll och träffaaaaaaaaaaaaaaar lilla mig :D tralalalala! De ska bli super kul att träääffa min lilla babe.. Och imorgon åker ja tillbaka till jävla oxböle.. :'( soooorg!
NUUUUUUUUUUUUu ska ja käka upp marias nötter hejdå..

2010-10-31 @ 12:05:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


åhååå! ;'O

jag är så trött så ja vill grina... Sen vakna ja en fucking timme tidigare än va jag behövde.. Satt kl på fyra och sen när kl var tre så fick ja för mig att telefonen ringde men den gjorde inte de, sen närja gjort mig i ordning och ätit så såg ja att kl inte ens var fyra.. ÅÅHÅÅÅ, å nu kan ja inte somna om ja får inte de heller för då vaknar ja väll typ tre på eftermiddan:p..
JOOOBBIG BÖRJAN PÅ DAGEN? :O YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! vi ska ta jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepen!:D:D:D
tralalalal så slipper ja liksom ha ont i huvet när vi åker till stan ;). WOOW! nu blev ja påå braaaaaaaaaigt humör. kyyyss;)


skiiiit trött!.... -.-

2010-10-28 @ 05:11:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:D:D

Nu är jag verkligen på skit bra huuuumöör! :D Kommer nog inte vara så himmla glad imorgon, trött och arg förmodar jag.. Men de ska blir så JÄÄÄÄÄÄKLA skönt att få komma hem en sväng.. Fast de är ju bara fyra dagar men shit the same det är ju iaf lite tid me vänner och familj osv.. Kommer fram t insjön runt ett, två tiden vet inte riktigt när de var men de är något imellan där iaf. När ja kommer hem ska ja få lasange mjaoooo va gott du;)
sen ska ja faktikst köööpa en vinter jacka imorgon också kulkul.. Ja kan liksom inte gå runt i min dunnjacka fyfan börjar ogilla den väldigt mkt.. Jävla (mischellingubbe) man förvandlas till typ eller hur de stavas haha inte snyggt... sen blire leksand och sola solarium me min älskliiing rebecka. Elin kanske också följer med :) Bliiiiir skoooojjj. Sen ska ja köpa lite nya piercingar (:.. Sen har ja inte så mkt mera att seja förrutom att ja är bäst men de vet ni ju redan så de var ju inget nytt.  åååååååååååååååååååååå blir fett irriterad när en massa okändakillar tar kontakt me mig..  ÅÅÅÅÅÅH KLII! FUCKÖSTERSUND!




2010-10-27 @ 20:36:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


27 oktober
Nyss sett klart på ronja rövardotter me jenni haha :D så kuuung! Blir att åka hem imorgon :D snacka om sköönt!:)

2010-10-27 @ 15:22:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


26 oktober
MEN FAN DÅ. MINA MUFFINS BLEV BRÄNDA!... Jag som tänkte vara snäll och överraska jennniii och martin när dom komme rhem.. haha lyckat... I går gick ja upp sju för att vi skulle åka till hillegården idag gick ja upp sju för att vi skulle till ede och prata me någon om praktik ? fatta hur trött ja är nu.. Skönt att ja får sovmorgon imorgon jippeeee! Ska soooova hur länge som helst!!!! PÅ torsdag måste ja upp kl fyra på morgonen för ja får inte missa bussen.. haha skit jobbigt. Btw träffade Christoffer igår:) DEEE var kul. :). Nu ska ja ut och röka. tjaaaaaaarå:)
HAHAHHAHAHAHHA nu luktar de bränt i hela huset! ;'D!
Juste ja ska klippa mig hahah :p läääskigt.

ååå titta mina fina mjuuuukisklääääder:D sååå sööt!
2010-10-26 @ 16:25:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 oktober.

Nu är den bara 4 dagar kvar till ja drar.. Känns ju TYP skit underbart :)! Jämt då menar ja jämt när ja ska in och lägga mig så är de alltid något som förstör min kväll. Typ antingen slår ja huvudet i sängtaket ? trevligt, eller så är de en fluga som surrar och man blir så jävla förbannad.. Fyfan sen när man väl  slått ner flugan i golvet så surrar den fortfarande.. Ja blir galen alltå, flugorna har typ 13 liv här.. Dom är så äckliga usch!:'O Nyss ätit kladdkaka MUMS:) Ut och röka nurå.. Sen försöka ringa rebecka som inte svarar eller trycker på upptaget för en liten skit grej hah :) förlåt mig min sockerpulla... Hoppas du läser de hära, jag älskar dig :):) hihihihi hahahah.
en gammal kompis skicka bilder till min hotmail idag, haha OM ja fick ett gott skratt jorujoru. 


typ 14 år?..


HAHAHHAHAHAHHAH


<3


håkan och jag och mygghatten.
HAHAHHA !


Fulla som svin.. HAHAHHAHAHA.. gudgudgud!
Kommer ihåg att ja ringde mamma dagen efter och typ låg och spydde
på toaletten och grät och spydde och grät fyfan.. DÅ vare synd om mig..
Första bakfyllan var nog de värsta ja vart med om, ja svär ja låg på
toalett golvet halva dagen..


sexiiiiiiiimamaaa

2010-10-24 @ 16:21:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 oktober.
shitshitshit. VAD KALLT DE ÄR! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUH:O ska de verkligen vara så här kallt i oktober.?!
Det är så kallt att ja bara kan vara ute i max 4minuter! Det är ju verkligen sjuktsjuktsjukt!:o Och om de är så här kallt i oktober, HUR jävla kallt är de då i DECEMBER?! Visste väll de, kommer typ få värsta förkyldningen och åka in och ut på sjukhuset och till slut dör jag här i "UNDERBARA" jämtland.. ÄÄÄÄ skit samma.. Ikväll blir de iaf mys framför tvn me jenni martin och vovvsingarna!! Och nu längtar ja efter MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT och idol!! <3 FAN att alice hoppa av. Hon som var en av dom bästaaa :(!


2010-10-22 @ 17:47:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


21 oktober
Trött på dig!
2010-10-21 @ 18:05:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


frööösönsuger!

har suttit här en timme och tittat runt på bilder från när ja bodde imora och sånt man gör när man har VÄÄÄLDIGT "roligt".... Ja dör, hitta en bild på mig från när ja flyttade hit i sommras typ 12 juli vare? eller nått.. Och shit va brun ja var.. :o Och nyss tog ja världens hetaste egobild och insåg att ja förvandlats till ett lik.......... Inte kul :@
Blir galen.. HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAH!

 Jag just nu på frösön.
Jag i juli..





KUL JÄTTE KUL ATT MAN BLIVIT AV ME ALL FÄRG..

2010-10-20 @ 19:51:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 oktober.

BAAAAAAAAARA åtta dagar kvar tralalalala...! Snart ska ja in till kaxås och snacka praktikplats! Får väll hoppas ja fååååååååååååååååååååååååååååår plats, hoppas ja inte e för tjock eller något då.  ;( HAHAHHAHAHHAHAHHAH.
Hejsvej.


Jag saknar dig min tuuuurk <3!

2010-10-20 @ 11:36:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


godnatt.

Nyss pratat me kaj, han försökte lära sig att spela pianoo awh gulligt:)
Ja spela väll en liten truddddelutt hahahah xp Ja är fett king på de ;)
Nu måste ja sova ! Håller på att typ däckar framför datorn. Godnatt..

2010-10-19 @ 22:31:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 oktober

LALALA igår köpte ja nya uggs.. SWEEET! Sen så köpte ja täckbyxor och inget mer. Jo en tändare me en sexig kille på woopwopp;). Kl var fyra när vi kom tillbaka till oxböle sen skulle vi ju åka tillbaka t stan kl 17.00 och vi skulle äta och ha oss innan.. Och sen så STRESSA ja som fan me att göra dubbelsats på chocklad bollar eftersom jenni och martin ville väll ha något att fika på utbildningnen.. A men sen när vi stod i frösön så var kl 18.30 och de är liksom då utbildningen börjar så står vi där och väntar och väntar tills någon ska öppna dörren, sen sa ja ba på skämt - fel dag haha. Sen titta jenni på lappen me datumerna och sånt och då är de imorgon och på måndag nästa vecka trevligt haha. Sen så skulle ju ja och emma fika haha Men då blev de så att martin och jenni också fick vara med eftersom vi hade ju åkt in fel dag. TREVLIGT haha :P stressa som fan i onödan är ju alltid NYTTIGT ellerhur ?... mrpotatis ringde mig nyss kul för mig liksom..


Zingo och jag igår haha.


Zingo in AAACTION..


Sen slappa han lite på min röv.
THAAAAAAATS CUTE!


<3

2010-10-19 @ 13:01:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fondue
mumsmumsmums!
Nyss ätit fondue.. Fintdä! Prata lite me fredrik nyss, men han var tydligen bajsnödig så han ville inte prata me mig..SOOORG! Laddat ner fett bra låtar idag WOW.. Äntligen lite ny musik i min kära telefoooon.. Imorgon blire stan, Zingo ska springa lite på rullbandet som han gör två ggr i veckan.. Sen ska jag och Jenni titta runt i affärer och se om vi hittar nå kläder till mig plus jacka och täckbyxor och sånt man måste ha i jämtland om man vill överleva... Jobbigt men de är ett måste.. Sen på kvällen ska vi till frösön.. FAN VA ROLIGT eller inte..
Men nu ska ja typ ner och sätta mig i soffan och vänta på att den blir åtta och sen bliiiiiir de RALLYBRUDAR.

Kyssss:).

2010-10-17 @ 19:41:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 oktober
Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg ja ljuset.

2010-10-17 @ 13:57:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 oktober.

vart och fikat me mina kära tanter.. Kaaaxås värsta placet ! eller inte... Sen har ja haft sån jävla träningsvärk i låret så ja kan inte beskriva känslan. NEJ BLÄÄÄÄÄÄä... Kanske ska följa me martin på jobb imorgon till ett vindkraftvärk, eller vi får se har ju igentligen sovmorgon imorgon och vi ska vara där 10.00 fast ja vill sova t 12. SKIT men vi får se hur ja gör. HÖRS! <3


2010-10-15 @ 19:03:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


13 oktober

shit omgomg, de snöar ute, eller inte nu då men nyss gjorde de, de har snöat enda sen 9.30 imorse..
Men man behöver ju bara seja att norrland är norrland ellerhur.. Blir väll antagliiigen att ja får åka hem snart igen. Askul! :) Men får bara vara hemma i fyra dagar.. Nästa gång ja får komma hem som blir kanske i slutet av november/ i början av december får ja nog vara hemma en vecka annars kastar ja mos omkring mig och blir helt psyyykopat i huvet eller nått?.. Imorgon blir de stan, Zingo ska väll göra sina pass i vattnet.. Har för mig att de var sista gången imorgon.. Igår prata jag me rebecka och ja, jag tror seriöst inte att ja tyckt att de vart så "KUL" som de var att prata i telefon igår..
PSSSSSSSSS - Skjut inte, det är bara jag som är camoflageklädd, ja svär jag är ingen älg.. KOM!
Ja ingen förstår nog va ja snackar om haha.:) KUL GREJJJJJJJJJ sitter på älgpass ;)! MAHA... När jenni ska gå ut me hundarna ska hon gå förbi åtelkameran, och den hade tydligen tagit över 500 picturesssss. HOPPAS en björn gått förbi nudå, eller hoppas och hoppas .. Då kanske den attakerar mig när ja ska ut och röka nästa gång.. Det skulle ju vara väldigt hemskt. hahahah! Nu lääääängtar ja tills haren rebecka ringer mig för då ska vi snacka jakt kan ja fet lova. KYSSSSSSS

RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT är sexigt.

2010-10-13 @ 14:01:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 oktober

Vet du vad jag gillar med dina ögon? om jag kollar tillräckligt djupt så ser jag min egen spegelbild

2010-10-12 @ 18:33:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 oktober.

WÖHÖHÖHÖH! vart nykter i 3 månader. STOLTTJÄÄÄJ!
Och imorrrrrn ska ja träffa min saknade tvilliiiiiingbror, han ska nämligen till östersund imorgon och då ska vi fikaaaaaaa wohowhoww! :) Gud va kul de ska bli att träffa han! LÄÄÄÄNGTAR! Det var sjukt länge sen nu,
har inte sett honom sen den 4 juni! ÅÅÅÅ VA GLAD JA ÄR! :D JIPPEEEE! Och han ja brukar prata me en gång i veckan tycker att ja är jätte bra och han tror på mig så de är ju bara hur kul som helst, och man blir att må så jävla KUNGKUNGKUNG ! <3 Har gjort drömmar idag, de va super gott kan ja ju fet lova!! :D
Ja rent ut sagt så mår ja förjävligt BRABRABRA! Nu ska ja ner och göra chocklad till bror min. Pusspuss :)

  
en glad bror och en söööööt ida! :)

 
psssssssss.

2010-10-09 @ 19:13:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 oktober
HAHA ja dör, ja kommer nog aldrig någonsin få svar på min fråga - varför uppfann man dom där fula björnfittorna eller bäver eller va fan de är... Så jävla fula! Och hur ser man ut när man har en sån på sig?!? nej men herregud usch och fyfan... Jag skulle ALDRIG, aldrig i hela mitt liv kunna gå runt me en sån på huvudet.. Och tittar man på alla jävla bloggare så köper ju dom en sån ful jävla mössa för typ 5000kr hur fan kan man vara så dum och slösa så mycket pengar på en sån skitful mössa.?! GOSCH! Nej de är nog den sveriges fulaste uppfinning.. Om jag ser en människa me en sån på huvet så vill ja nästan börja grina, för att ja tycker så synd om dom eftersom dom tror att dom är så jäkla snygga i dom fast igentligen äre tvärtom... :(





Herregud ja håller mig till sånna här mössor jag ja.. Så mycket snyggare och coolare och så mycket värd priset!




SÅ JÄVLA FULT FULT FULT!!!!!!!!


2010-10-07 @ 19:24:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 oktober

ojdå, dålig uppdatirig i know, men skit samma.. Jag har haft fulltupp helt enkelt me världens bästa vänner, men nu är ja pågång igen tror ja :)Jag har vart i dalarna och hälsat på och ja haft de riktigt jävla underbart! Jag är så glad och tacksam att jag har världens bästa vänner och världens bästa familj som alltid ställer upp! :) <3 skriver mera senare antar jag, för nu har ja igentligen andra saker som ja måste ta tag i !
PUSS <3


CHIPS I ARSLET HAHAHHA! fredrik och jag:)

KNASIG BILD , ja ser helt orange ut. MAHHA;)
jag och min fru rebecka <3

2010-10-06 @ 14:10:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 oktober!
tjatja bloggen! Har varit dålig på uppdatering men skit samma, nu är jaaaaa hemma äntligen:) Har gått i rättvik och haft feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttt ont i fötterna :o. döööööör, nu ska jafärga håret på världens bästa maria:) PUSS!

ida :)
2010-10-02 @ 17:39:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()